luni, 26 ianuarie 2015

Casa, dulce si draguta casa


Comparatia intre casa personala si casuta din turta dulce a dus la celebra expresie americana, "Casa, dulce casa". Dar daca adaugam si draguta, casa personala devine si mai atractiva.

Dar cum ajungem intr-o astfel de casa? Pai, cel mai simplu si mai confortabil ar fi sa angajam un constructor priceput. Pentru inceput, analizam ofertele de pe internet ale constructorilor de case, vile, si alte constructii.

Cauta, cautam si cateva dintre site-uri le punem intr-un fisier separat ca sa le analizam mai pe indelete. Apoi, cand am terminat de citit si vazut pozele cu proiectele deja facute de firmele in cauza, ne oprim la un singur constructor. Este castigatorul. Cautam numere de contact, stabilim o intalnire si discutam detaliile. La sfarsit intrebam de pret si negociem, daca este de negociat.

Daca nu, si ne incadram totusi in buget, acceptam pretul cerut de constructor, dar si promisiunea lui ca lucrurile vor iesi cum dorim pana in cel mai mic detaliu. Sa nu va puna insa pacatul sa reveniti si sa schimbati proiectul cand deja s-a demarat constructia.

Modificarile si improvizatiile de pe parcurs nu fac decat sa strice imaginea de ansamblu si sa enerveze constructorul. Mai mult, s-ar putea ca modificarile sa coste si in plus, mult mai mult decat v-ati dori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu